Libratone Q Adapt On-Ear hoofdtelefoon bekroond met prestigieuze Tech Award

28-11-2017 - Kopenhagen

De Q Adapt On-Ear hoofdtelefoon van de Deense audiopionier Libratone is vandaag door uitgeverij Reshift bekroond met een Tech Award in de categorie ‘Draadloze noise cancelling hoofdtelefoon’.

Libratone Q Adapt On-Ear hoofdtelefoon bekroond met prestigieuze Tech Award

De Tech Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Nederlands meest toonaangevende techmedia: Computer!Totaal, Computer Idee, PCM, Zoom.nl, Techpanel, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. De redacties bekronen elk jaar gezamenlijk de als best geteste producten binnen 39 categorieën met een Tech Award.

De Q Adapt On-Ear combineert excellente audiokwaliteit met kenmerkend Scandinavisch, ergonomisch lichtgewicht design. Dankzij CityMix™, Libratones adaptieve noise cancelling-systeem met vier standen, selecteer je altijd het juiste niveau ruisonderdrukking. De oorschelp is voorzien van een slimme bedieningsinterface en een sensor die de muziek stopt zodra de hoofdtelefoon wordt afgenomen. Naast de On-Ear is de Q Adapt ook verkrijgbaar als In-Ear met Lightning-aansluiting.

De Q Adapt On-Ear is verkrijgbaar in de kleuren Elegant Nude, Cloudy White en Stormy Black op www.libratone.com, en kost normaliter €249, maar is tot 15 januari 2018 afgeprijsd tot €199.

Bekijk andere publicaties