Stokke Steps, de nieuwe zitoplossing van Stokke

19 februari 2014 door: Havana Orange

Stokke heeft er met de Stokke® Steps™ een nieuw product bij! Het is een systeem dat kinderen de ruimte geeft om binnen veilige grenzen actief te bewegen. Dit unieke concept zorgt voor ergonomie: van wipstoel tot een functionele kinderstoel. Het is de manier om je kleintje dicht bij jou te houden met de kwaliteit en stijl die je van Stokke verwacht.

Het eenvoudige, modulaire systeem biedt vijf verschillende ergonomische zitmogelijkheden. Het systeem begint als wipstoel voor je baby met een unieke wiegende beweging. Een stap verder en je plaatst de wipstoel op de kinderstoel. Daarna gebruik je de kinderstoel met een ergonomische Baby Set (met of zonder eetblad), en als laatste transformeert de Stokke® Steps™ zich in een stoel die je als kind nog vele jaren kunt gebruiken. Het is de ultieme lig- en zitoplossing om je kindje comfortabel, blij én dicht bij je te hebben.

Het unieke modulaire concept past bij jouw kindje, stap voor stap. Voor je pasgeboren baby, peuter, kleuter en tiener: Stokke® Steps™ is comfortabel en functioneel voor je baby vanaf dag één. Het Scandinavische ontwerp zorgt voor de juiste ergonomie, maar ook voor kwaliteit en stijl. Stokke® Steps™ is voor baby’s aangenaam en voor ouders praktisch in het gebruik.

Stokke® Steps™ Wipstoel
De wipstoel heeft een unieke wiegende beweging. Dit geeft je baby het gevoel dat het in de armen van mama ligt. De wipstoel heeft een Newborn Insert die de juiste ergonomische steun geeft voor een gezonde ontwikkeling van het ruggetje. Daarnaast kun je de wipstoel makkelijk aanpassen op het groeiende gewicht van je baby, heeft de stoel een 5-punts veiligheidstuigje én een speelgoedhanger om de motoriek te bevorderen. De wipstoel kun je op de grond zetten of op de Stokke® Steps™ Stoel plaatsen.

Stokke® Steps™ Stoel met wipstoel
Je klikt de wipstoel met één handeling eenvoudig op de stoel. De wipstoel wordt zo een zacht zitje aan de tafel voor je pasgeboren baby. Je baby hoort meteen bij het gezin aan tafel.

Stokke® Steps™ Baby Set
Als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je de Baby Set op de stoel monteren. Dat is vanaf ongeveer zes maanden. Veilig en comfortabel: de ergonomisch ontworpen Baby Set zorgt ervoor dat je kindje de juiste zithouding heeft. Het Stokke® Steps™-eetblad kan optioneel met de Baby Set worden gebruikt.

Stokke® Steps™ Baby Set-eetblad
Met het los verkrijgbare eetblad kan je kindje zelf eten en spelen. Je schuift het eetblad eenvoudig aan de stoel. Met het los verkrijgbare eetblad kan je kindje zelfstandig eten en spelen. Haal je het eetblad weg, dan kan je kindje met de rest van het gezin aan tafel eten. Het eetblad is heel gemakkelijk schoon te maken.

Stokke® Steps™ Stoel
Naarmate je kindje groter wordt, kan het zelf op de stoel klimmen. De verstelbare voetsteun geeft een goede steun voor de voetjes. De gebogen leuning geeft een goede bescherming als je kindje beweegt en draait.

De mooie rondingen van de Stokke® Steps™ Stoel misstaan in geen enkel hedendaagse woning. Omdat er verschillende kleuren textiel en hout zijn waaruit je kunt kiezen, kun je de stoel zo samenstellen dat hij naadloos in elk interieur past.

Stokke® Steps™ zal vanaf mei 2014 in Nederland verkrijgbaar zijn.