Well done, F-Secure!

11 februari 2014 door: Havana Orange

F-Secure heeft de ‘Best Protection Award’ voor 2013 van het AV-TEST Instituut voor zakelijke gebruikerssoftware gewonnen. Dit is het resultaat van de topprestaties van F-Secure Client Security in verschillende tests gedurende een jaar. AV-TEST reikt de ‘Best Protection Award’ uit aan producten die dat jaar de beste bescherming bieden tegen malware, die bijvoorbeeld door middel van zeroday-aanvallen via onbetrouwbare websites en e-mails op de computer terecht komt.
“Alleen de allerbeste beveiligingssoftware kan een award van AV-TEST ontvangen”, stelt Andreas Marx, CEO van AV-TEST. “We feliciteren het hele team van F-Secure met het winnen van de ‘Best Protection Award’ van 2013.”

“Dit is wederom een bekrachtiging van F-Secure’s toonaangevende positie in de industrie voor beveiligingssoftware”, zegt Pekka Usva, Vice President Corporate Security bij F-Secure. “Zowel voor de individuele als zakelijke gebruiker, en ongeacht het apparaat, behalen onze producten herhaaldelijk topscores in onafhankelijke tests. Deze award bevestigt opnieuw aan consumenten en bedrijven dat F-Secure de beste bescherming biedt tegen moderne bedreigingen.”


Meer nieuws

Nieuws overzicht