Introducing Kodak Ektra

20 december 2016 door: Havana Orange

Vroeger moest je weloverwogen je foto’s maken: al naar gelang de duur van je reis nam je een, twee of drie rolletje mee van 24 of 36 opnamen om deze vervolgens na je vakantie op te halen… Maar deze tijden liggen heel ver achter ons. Alhoewel: met de introductie van de Kodak Ektra, omhuld in een Kodak-gele doos, komt dat oude fotogevoel weer terug!

Kodak Ektra is een smartphone met camera en afkomstig van Bullitt Group die onder meer ook de robuuste CAT-smartphones op de markt hebben gebracht. Waar CAT zich onder meerop ‘ruige’ beroepen richt (constructie, werkplaats gerelateerd, etc.) richt Kodak zich op fotografen en de enthousiasteling. Met deze informatie in het achterhoofd hebben we voor Bullitt Group c.q. Kodak Ektra een allesomvattend PR-plan opgesteld waarin verschillende facetten voorbijkomen: niet alleen een perstour langs dertien (!) redacties, maar ook een uitgebreid review managementprogramma, interviews tijdens CES (Viva Las Vegas!) en MWC in Barcelona en samenwerkingen met Android-gerelateerde sites maakten onderdeel uit van onze strategie. Inmiddels zijn de eerste reviews gepubliceerd (en zullen nog vele in print en online volgen).

In de komende maanden staan er nog meer introducties van Bullitt Group op de agenda, en onze handen jeuken om hen hier in Nederland bij te ondersteunen!