“Alweer bloemkool?”

26 oktober 2017 door: Havana Orange

De Groente Fruitmachine van The Greenery is een leuke manier om je te laten inspireren wat je aan groente (en fruit) in huis haalt! Havana Orange heeft mogen meehelpen bij de lancering van deze nieuwe gezonde tool.

We schijnen met z’n allen niet zo veel zin in ‘andere groenten’ te hebben. Beetje onder het mom van ‘wat een boer niet kent’ of mede door het feit dat we alles thuis al op ons boodschappenlijstje hebben vastgelegd. Nieuwe of andere groenten maken zo geen kans, en klaarblijkelijk laten we niet veel aan onze verbeelding over als we met tas en lijstje onderweg zijn naar de Jumbo, Plus of Appie.

Om de creativiteit en groenten een extra boost te geven, heeft het Rotterdamse bureau In10 samen met The Greenery een leuke online tool ontwikkeld. Activeer de Groente Fruitmachine en er komt een aantal leuke groente- en menusuggesties uitrollen… #wateenuitvinding

Havana Orange heeft rondom de lancering de mediarelaties verzorgd en inmiddels weten we ook wat we de komende weken ‘s avonds op tafel gaan zetten. Lang leve de verse groenten!