Bloggers, vloggers, Friends en Runfluencers maken kennis met de TomTom Spark

16 december 2015 door: Havana Orange

In september bracht onze klant TomTom de jongste telg van zijn lijn sporthorloges uit, de Spark. Na de hartslagmeter om je borst maakt TomTom op dit model korte metten met de smartphone op je arm tijdens het sporten, dankzij de geïntegreerde mp3-speler. De ‘reguliere’ pers maakte al kennis met het horloge op de IFA. Maar 2.0 als we zijn, wilden we ook de grote groep toegewijde sport/health/running-bloggers en vloggers die we afgelopen jaar de ‘TomTom Friends’ hebben gedoopt, niet vergeten.

Met kerst voor de deur en het kersverse ‘beste magazine van Nederland’ Runners World als organiserende partner was 1+1 al snel 3. Op een gure donderdagavond hulde Runners World zijn kantoor aan de Amsterdamse Wibautstraat in sportieve kerstferen. Op de gastenlijst stonden de TomTom Friends en Runners Worlds’ ‘Runfluencers’ (overigens opvallend veel overlap in die 2 groepen).

Zoals het een goed kerstevent betaamt, waren de champagne, het buffet en de step-repeat voor een goede rodeloper-foto aanwezig. En de cadeaus ook: alle aanwezigen kregen na een presentatie een TomTom Spark. Toen de Runfluencers daarna in de make-up werden gezet voor een covershoot voor het magazine, konden de TomTom Friends meteen naar buiten voor een testrun.

De avond werd gezamenlijk afgesloten met een dj-workshop van de DJ School Amsterdam – want wat is leuker dan een sporthorloge met daarop je zelf gemixte playlist?

Bekijk hier de video van het event!