“Ein bisschen Berliner”

1 september 2017 door: Havana Orange

De elektronische snoepwinkel voor volwassenen (kortweg: de IFA) vond afgelopen week weer plaats. Havana Orange trok eropuit om voor The Bulitt Group en Teufel de Nederlandse pers in hartje Berlijn diverse media-interviews op te zetten.

De IFA: noem het gerust een beurs voor voornamelijk mannen waar alles op het gebied van consumentenelektronica aan een zeer breed publiek wordt tentoongesteld. Een snoepwinkel 2.0, als je wilt… Werkelijk alles op het gebied van koptelefoons, draadloze speakers, mobiele telefoons, audio en meer passeert al jarenlang de revue in hartje Berlijn. Ook Havana Orange was dit jaar van de partij!

Zowel voor onze klanten Teufel (audio-oplossingen) als The Bullitt Group (onder meer CAT-telefoons) hebben wij zo’n dertig interviews weten op te zetten met journalisten, vloggers, bloggers en andere influentials die als ‘eersten’ kennismaken met alle noviteiten op consumententechnologisch gebied. In aanloop naar de IFA zijn we twee maanden geleden al begonnen met het benaderen van de ‘usual suspects’ (media die ieder jaar aanwezig zijn) maar we kijken ook uit naar opkomende en wat nieuwere media die, getooid met camera en microfoon, alles voor hun online volgers vastleggen.

Gisteravond nog uitkijkend op de Gedächtniskirche tijdens een party van Teufel, en inmiddels zit het grootste gedeelte van de eerste dag (1 september) erop. Nog enkele 1-op-1’s op de beursvloer, zaterdagochtend even vlammen en dan op zondag (na een ‘persoonlijk’ bezoek aan een van de mooiste steden van Europa) weer lekker naar huis. Om 19 uur begint Studio Sport. Oh nee, wacht… Het Nederlands Elftal speelde gisteren. #zucht