Spelen kan altijd!

Ontdek de kracht van communicatie

Spelen kan altijd!

7 november 2018 door: Havana Orange

Ontdek de kracht van communicatie op de tee, in de rough of op de green!

Golf: mogelijk de beste uitvinding sinds cricket, de lopende band én het internet! En laten we eerlijk zijn: een slordige 400.000 spelers in Nederland can’t be wrong… Vaak wordt beweerd dat zakendoen op een informele wijze en in een ongedwongen setting plaatsvindt, zoals op een golfbaan. En dat is nu nét de plek waar wij graag mensen ontmoeten die de communicatie van hun organisatie naar een hoger plan willen trekken.

‘Voldoet mijn site aan SEO?’, ‘is mijn huisstijl nog wel up-to-date?’, ‘hoe vergroot ik de zichtbaarheid van mijn producten in de media?, ‘wie zorgt er voor mijn online content?’, ‘zullen we een geprint relatiemagazine uitgeven of kiezen we voor een e-zine?’ en ‘welke medewerkers kan ik een mediatraining laten volgen zodat zij zonder stotteren EenVandaag te woord staan?’: stuk voor stuk vragen waar wij bij Havana Orange iedere dag mee te maken krijgen.

Geïnteresseerd in wat ons Rotterdamse full-service communicatiebureau voor uw bedrijf kan betekenen? Graag nodig ik u uit voor een rondje golf! Onder werktijd uiteraard, want het zakendoen gaat gewoon door… 🙂

Jacob-Jan Esmeijer (ESME2)
06 21 82 06 85
jer@havanaorange.nl
havanaorange.nl