Van der Gang, Dokkums trots

31 mei 2017 door: Havana Orange

Zelf heb ik nooit heel veel met auto’s gehad: zo was mijn eerste aankoop een Seat Ibiza (1.6) die ik jaren later inruilde voor een VW Polo (weinig vooruitgang… #truethat). Maar met horloges heb ik gelukkig meer: zo is IWC een van mijn favoriete merken. In mijn optiek is het ‘klokje’ ook het enige sieraad voor de man (los van zijn trouwring).

Samen met onze beroepsgenoten van Poet Farmer heb ik het aangename genoegen om de horloges van Van Der Gang Watches (uit Dokkum, Fr.) onder de aandacht te brengen van de Nederlandse media. Het komt niet elke dag voor dat je voor zo’n bijzonder merk de PR en persrelaties kunt verzorgen, dus we kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking in de komende periode. Het eerste succes is een feit met een print- én online artikel in FD Persoonlijk, het weekendsupplement van Het Financieele Dagblad.

Jacob-Jan