Gluren bij de buren

Gluren bij de buren

25 augustus 2017 door: Havana Orange

Het verhaal van hoe zes tree whisperers van Havana Orange & Blue bij de buren van het Arboretum op de groenste dag van hun leven werden getrakteerd...

Ons historische pand aan de Honingerdijk staat op een van de mooiste groene plekken die Rotterdam rijk is. Door onze ramen kijken wij uit op het groen van de Trompenburg Tuinen & Arboretum. Maar wat zich daar daadwerkelijk afspeelt op de 8 hectare aan groen wisten we niet… Het werd dus hoog tijd voor een bedrijfsuitje bij de buren!

Gids Marianne nam ons op sleeptouw door de prachtig aangelegde plantentuin. Al wandelend door de groene oase vertelde ze ons enthousiast over de geschiedenis van de tuin (én het kantoor!) en de grote diversiteit aan planten en bomen. Wist je dat er maar liefst 550 soorten eiken verspreid door de tuin staan? Je hoort het al: wij zijn inmiddels op de hoogte van alle ins en out over de 700 verschillende rododendrons, de oude beuken en de spectaculaire hartlelie. De volgende keer dat wij toe zijn aan wat frisse lucht en een dosis inspiratie zullen wij zeker weer bij de buren aankloppen.