Skip to content

Golfen onder werktijd

Ooit pikte ik in een clubhuis de volgende uitspraak op: “Werken is de ondergang van de golfende klasse!” Ik kon een lach moeilijk onderdrukken… 😊

 

Laten we eerlijk zijn: golf neemt wat tijd in beslag, maar tijdens een rondje golf kun je net wat beter met elkaar van gedachten wisselen dan tijdens een bezoek aan een willekeurige Eredivisiewedstrijd op een bomvol Kasteel.

 

Zelf heb ik het voorrecht om op Golfclub Broekpolder te spelen. Zo’n vier jaar geleden ging de schop de grond in voor het vervangen c.q. upgraden vande green c.q. achttien holes. Ook al moet Moeder Natuur nog enkele puntjes op de i zetten, toch is de nieuwe lay-out (naar ontwerp van baanarchitect Frank Pont) een lust voor het golfende oog.

 

Wanneer je denkt dat Havana Orange op PR- en communicatiegebied iets kan betekenen voor jouw organisatie en je wilt het sportieve met het zakelijke combineren, laat het mij weten via jer@havanaorange.nl. Dan kunnen we kijken of we negen holes kunnen lopen op een van de mooiste banen van de regio.

 

Met Spartaanse én sportieve groet,

 

Jacob-Jan Esmeijer
(hcp 11.5)

 

jacob jan havana orange golfen onder werktijd