Goud, kunst… of single malt?

21 april 2017 door: Havana Orange

Met een rente die praktisch negatief is, zijn consumenten steeds vaker op zoek naar alternatieve beleggingsvormen. Goud, ‘steven en kunst zijn nog steeds zeer in zwang, maar er komen steeds meer varianten bij (denk bijvoorbeeld aan vastgoed in voormalig Oost-Duitsland, om maar eens een zijstraat te noemen).

Havana Orange verzorgt al jaren de PR en persrelaties voor Scotch Whisky International, het in Sassenheim gevestigde bedrijf dat single malt whisky (zowel vaten als flessen) als een interessante, alternatieve beleggingsvorm in huis heeft. Niet al te lang geleden verscheen er in PROEF!, het huisblad van Gall & Gall, een goed verhaal over beleggen in vloeibaar goud. In tegenstelling tot wijn blijft whisky decennia lang goed en is het tevens een winstgevende belegging. Of zoals ze zelf bij SWI zeggen: “Ik drink geen druppel want het rendement is zo lekker…”.

Hierbij het artikel in PROEF!magazine van de hand van Hans Offringa en Marcel Langedijk, beiden whiskykenners en -liefhebbers en succesvolle auteurs van Nederlandse whiskyboeken. Slainté!