Griekse namen op het Kasteel

30 juni 2017 door: Havana Orange

Niet al te lang geleden was de voltallige directie van het Havana Orange-imperium op het Kasteel aanwezig, toen tijdens het zoveelste Rood Witte Mannendiner honderden Spartanen op een leuke avond werden getrakteerd. Zoals u weet, heeft Havana Orange een speciaal plekje voor Sliedrecht Sport (volleybal) én voor de Kasteelclub. Komt veel geld, levert niets op maar het keeps us of the street.

Tijdens de avond boden Rick en ik mee op een lot waarvan de opbrengst ten goede komt van de Sparta-jeugdopleiding. We boden en boden en boden en wonnen: de wedstrijd Sparta-Ajax voor 8 personen in het nieuwe seizoen 2017/2018. We durfden nog niet echt blij te zijn met de door ons uit het vuur gesleepte prijs: Sparta was nog lang niet zeker van handhaving in de Eredivisie, en een diner tijdens Sparta-Jong Ajax in de pilscompetitie is ook zo’n ding.

Eind goed, al goed: Sparta redde het vege lijf, de eerste training met enkele nieuwelingen staat dit weekend op het program en komend seizoen zijn we dus met z’n achter aanwezig om de ene Griekse God van de andere te zien winnen. Zullen wij laten ho-ho-ren…