Havana Orange en Odlo sporten samen

Havana Orange en Odlo sporten samen

4 mei 2017 door: Havana Orange

Dat het personeelsbestand van Havana Orange louter is gevuld met sportieve halfgoden mag bekend zijn, ware het niet dat ons klantenbestand nog een écht sport- en outdoormerk ontbeerde. Maar daar komt nu verandering in! Vanaf 1 juni verzorgen we namelijk de Nederlandse en Belgische PR van het oorspronkelijk Noorse Odlo.

Odlo produceert, geheel op maatschappelijk verantwoorde wijze binnen Europa, diverse hoogwaardige sportswear en ‘outdoor performance’-kleding. Zeer geschikt voor hardlopen, fietsen, trailrunning, hiking, wintersport en andere activiteiten in de open lucht, waarbij het zweet je al dan niet uitbreekt.

De producten zitten ramvol innovatieve technologie, die er niet alleen voor zorgdraagt dat je het nooit meer te warm óf te koud hebt tijdens je outdoor performance, maar bijvoorbeeld ook nare zweetgeurtjes voorkomt. Wel zo handig bij de après-ski, of wanneer je na een lange trailrun een aantrekkelijke Noorse viking (M/V) tegenkomt in die boshut.

Odlo timmert de afgelopen jaren hard aan de weg in Nederland, met een uitdijend retailnetwerk (o.a. Bever Sport) en personeelsbestand. En daar hoort natuurlijk ook een pr-bureau bij dat wegwijs is in de wereld van sportieve lifestylemedia, bloggende sporters en sportende bloggers. We zijn dan ook zeer verheugd om per 1 juni in zowel Nederland als België aan de slag te gaan voor Odlo!


Meer nieuws

Nieuwsoverzicht