Having a #CoolTime

Having a #CoolTime

18 december 2017 door: Havana Orange

Een paar keer per jaar organiseert het Noors/Zwitserse sportswear-merk Odlo hun pers-event 'Cooltime', om het ruime assortiment sport- en outdoorkleding met evenzoveel verschillende toepassingen goed in het spreekwoordelijke zonnetje te zetten.

Eind november vond de eerste Cooltime plaats van ons ‘maiden year’ voor Odlo, en derhalve was het aan Havana Orange het evenement een succes te maken.

Met tien Vlaamse en Nederlandse journalisten, redacteurs, bloggers en vloggers togen we naar Snowworld Landgraaf. Na een productpresentatie van de ster van de show, Odlo thermo-lijn ‘Blackcomb Evolution’, leerden we elkaar beter kennen onder het genot van de voor elke wintersportactiviteit obligate schnitzels, apfelstrüdels en biertjes. Na een nacht in het comfortabele hotel van Snowworld kon iedereen, royaal uitgedost in Odlo kleding, naar hartelust de piste af. De kleinschaligheid van het evenement en de afwezigheid van andere bezoekers van de piste zorgde voor een zeer relaxete twee dagen, een vroeg in-de-stemming-komen voor de wintersport én een flinke spike in de online presence van #odlocooltime de weken erop.

Check de onderstaande video voor een impressie van Odlo Cooltime 2017!


Meer nieuws

Nieuwsoverzicht