Hip Hip Hoera: 40 Jahre Teufel!

Nederlandse media strijken en masse neer in Berlijn tijdens IFA 2019

Hip Hip Hoera: 40 Jahre Teufel!

3 oktober 2019 door: Havana Orange

Nieuwe producten, een klein feestje in Bikini Berlijn en veel Nederlandse media: IFA 2019 was dit jaar een meer dan speciale editie!

Ieder jaar vindt in Berlijn de IFA plaats, by far de grootste consumentenelektronicabeurs (meer dan een driedubbele woordwaarde!) van Europa. Teufel is al meer dan vier jaar een opdrachtgever van Havana Orange voor wie wij in Nederland verschillende communicatietrajecten verzorgen (waaronder mediarelaties, influencer marketing, events). Een van de jaarlijks terugkerende activiteiten is het plannen en opzetten van productpresentaties voor de Nederlandse pers tijdens de IFA.

Dat Teufel steeds meer naamsbekendheid krijgt, komt onder meer door een goed uitgeruste webshop, een pop-up store in Rotterdam én de Nederlandse media die veel over de producten van Teufel schrijven (en deze vaak waarderen met awards in de trant van ‘best price’, ‘van harte aanbevolen’ of soms zelfs ‘excellent’).

Op de donderdagavond voor aanvraag van de IFA organiseerde Teufel een feest waarbij de Nederlandse media niet ontbraken. Zowel voor deze avond als voor de vier dagen die volgden, mochten we op veel interesse rekenen: in totaal hebben we voor 20+ (tech / consumer lifestyle) media een rondleiding kunnen opzetten. Het 40-jarig bestaan van Teufel was een extra Kirsch auf der Torte. De producten die in de komende kwartalen op de markt verschijnen, zullen ook door deze media uitvoerig worden getest en gepubliceerd… Op naar IFA 2020!