IFAntastisch!

IFAntastisch!

1 september 2018 door: Havana Orange

Een verslag uit Berlijn waar Havana Orange ook dit jaar de Nederlandse media voor zijn opdrachtgevers Teufel en Bullitt Group mocht ontvangen.

Berlijn is al jaren het décor voor de IFA, dé elektronicabeurs waar ieder jaar alle noviteiten op het gebied van smartphones, bluetooth-koptelefoons, nieuwe wasmachines en andere producten met een meer dan hoog gadgetgehalte aan het publiek worden gepresenteerd. Ook twee opdrachtgevers van Havana Orange (Bullitt Group en Teufel) waren dit jaar wederom van de partij om hun nieuwste producten aan het publiek maar ook aan de (Nederlandse) pers te presenteren.

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september heeft een Havana Orange-delegatie de ca. 50 een-op-een interviews met de Nederlandse media op de stand van Bullitt Group en Teufel begeleid. Voorafgaand aan de IFA gaf Teufel op donderdagavond zijn jaarlijkse Teufel Party waar ook zo’n 25 goede mediacontacten van ons op afkwamen; op vrijdagochtend organiseerden wij een speciale ontbijtsessie voor Bullitt waar wij meer dan tien mediacontacten ontvingen. Op de beursdagen zelf waren het onder meer redacteuren van De Telegraaf, gadgetgear.nl, homecinemamagazine.nl, hardware.info en alpha-audio.nl die zich graag door Teufel en Bullitt Group lieten bijpraten.