Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

Corrigeren op z’n Spartaans 

Havana Orange verleent redactiediensten aan het ledenmagazine van Sparta

Nieuwsberichten
Contentcreatie & tekst

Het seizoen ’23-’24 ligt alweer een paar weken achter ons. Sparta Rotterdam, met wie Havana Orange een meer dan warme band heeft, lukte het helaas niet om een Europees ticket bemachtigen. Voor een achtste plaats in de eindstand hadden we echter aan het begin van het seizoen meteen getekend.

 

De Spartaan is een magazine dat dé club uit Rotterdam ieder halfjaar uitbrengt. Een speler die terugblikt op een wedstrijd of een sponsor die uit de doeken doekt waarom hij zijn bedrijf/naam aan de Oude Dame van het Nederlands voetbal verbindt: stuk voor stuk verhalen die de moeite zijn om te lezen en bijdragen aan de totaalemotie van voetbal ‘op Spangen’.

 

Op persoonlijke titel (en daarmee uiteraard in naam van Havana Orange) zijn wij ooit met de redactie van dit orgaan in contact gekomen. Voor het betere correctiewerk welteverstaan, want er is niets zo storend als een komma op de verkeerde plek of een dubbele spatie in een tekst. Noem het ‘beroepsdeformatie op z’n Spartaans’.

 

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is bekend: Heracles thuis op Het Kasteel. Mar voordat het zover is, wacht ons nog een EK waarin Nederland onder leiding van Ronald Koeman bij onze oosterburen de hoogst mogelijke ogen probeert te gooien. Al onze ogen zijn in ieder geval gericht op het wel en wee van Oranje…. Zit een finale erin? We gaan het meemaken. VAMOSSSS HOLANDA!!!

Een stand met stijl

Contentcreatie & tekst
Klantcases
Bouw & vastgoed
NVM

It’s a wrap: BNL #2 op de deurmat!

Contentcreatie & tekst
Publicaties
Bouw & vastgoed
Bouwend Nederland

Nieuw, nieuw, nieuw NVM-magazine

Contentcreatie & tekst
Publicaties
Bouw & vastgoed
NVM