Skip to content
left arrow Terug naar overzicht

De onverwachtste loop van Nederland!

Havana Orange organiseert de PR voor de eerste RUNEXPECTED in Rotterdam

Klantcases
PR & mediarelaties
Tech & lifestyle
RUNEXPECTED

Ooit wel eens gehoord van NF: neurofibromatose? Het is de ‘grootste kleine’ ziekte in Nederland, die ongeveer 3000 kinderen per jaar treft. De ziekte kenmerkt zich door een ongeremde groei van tumoren en heeft een erg onvoorspelbaar verloop. Om geld op te halen voor onderzoek, organiseert de stichting Let’s Beat NF op 26 mei de meest onvoorspelbare loop van Nederland in Rotterdam: de NF RUNEXPECTED! Wij organiseren de PR voor dit bijzondere evenement. 

 

Stel je voor: je voeten roffelen lekker over het asfalt, staat er ineens een reusachtige beer op de weg. Je hartslag heeft een mooie cadans te pakken, moet je ineens pieken om langs een potig rugbyteam te komen. Het is allemaal mogelijk op het ongeveer 5 of 10 kilometer lange parcours van RUNEXPECTED door de binnenstad van Rotterdam, langs het Erasmus MC waar het expertisecentrum NF is.

 

Havana Orange schrijft het persbericht voor het evenement en plugt dit bij verschillende Rotterdamse en nationale media. We regelen daarbij ook de interviews, zodat Stichting Let’s Beat NF, de initiatiefnemers van de run, het gedachtengoed achter de onvoorspelbare loop goed kan overbrengen. Daarnaast benaderen we ook een lijst aan (Rotterdamse) renfluencers. Door onze eerdere werkzaamheden voor Polar en Odlo hebben we een goed netwerk aan rennende communities op weten te bouwen.

 

Supertof en mooi om aan dit evenement te mogen bijdragen. Wij bereiden ons vast voor op een onverwacht leuke middag rennen!

 

RUNEXPECTED was al te horen op Rijnmond! Luister het fragment hier terug.