Oranjebezoek aan Rotterdam

Vrede & Verzoening eindelijk officieel onthuld

Oranjebezoek aan Rotterdam

22 september 2021 door: Havana Orange

Rotterdam heeft er even op moeten wachten, maar het speciale raam in de Laurenskerk met de toepasselijk naam Vrede & Verzoening is na vele verschuivingen in de corona-agenda eindelijk officieel onthuld. Havana Orange mocht (samen met de RVD) de communicatie op zich nemen!

Het gebeurt niet dagelijks dat we voor een koninklijke klus worden gevraagd. Maar vrijdag 10 september was dé dag dat onze expertise en voorbereidingen glans kregen toen Prinses Beatrix, samen met onder meer de beste burgemeester van de wereld en vele andere genodigden in de Laurenskerk bijeenkwamen voor de officiële onthulling van een bijzonder raam. Zonder te veel op de technische details in te gaan – we nodigen u hierbij van harte uit om zelf te komen kijken – maar in het gigantische raam is naast het bombardement van Rotterdam ook dat van Coventry en Dresden opgenomen.

Samen met de RVD en gastheer Laurenskerk hebben we een plan de campagne opgezet zodat we ook de belangrijkste royalty- en dagmedia konden uitnodigen. En dat verliep heel goed: meer dan tien verschillende media kwamen op de opening af waarbij Eva en Jacob-Jan alles in goede bannen begeleidden. Na het vertrek van de prinses was het aan de media om hun foto’s te bewerken, filmpjes te knippen alvorens deze voor de dagmedia en onder meer Blauw Bloed klaar te zetten. Meer Orange dan deze dag zal het niet snel worden voor Havana Orange!