Perry Mulder is de nieuwe stem van TomTom

7 augustus 2015 door: Havana Orange

Al jaren zijn de stemmen van illustere figuren als, zeg, Darth Vader een gewild maar lastig te promoten onderdeel van ieder TomTom-navigatiesysteem. Dus toen TomTom ons vroeg om een manier om deze stemmen in het zonnetje te zetten, bedachten we The Voice Of TomTom.

The Voice Of TomTom draaide om een verkiezing via Facebook waarbij we op zoek gaan naar een nog-niet-bekende-Nederlander die ‘de nieuwe stem’ van de bekende navigatiesystemen zou worden. TomTom besloot het plan in het thuisland te toetsen en indien succesvol naar andere landen uit te rollen. De start van de competitie pushten we met een onderzoek naar Neerlands favoriete bekende stemmen.

Na afloop van de competitie werd het Hilversumse natuurtalent Perry Mulder uit meer dan tweehonderd inzendingen de origineelste bevonden en gekroond tot ‘de nieuwe stem van TomTom’. Om hem in het zonnetje te zetten op de dag dat hij zijn stem zou inspreken, organiseerden we in het Amsterdamse Vondelpaviljoen een heuse VIP-treatment (inclusief limo, rode loper en award-uitreiking) voor twintig van zijn vrienden en familie.

Ook de media dook bovenop onze kersverse celebrity, met items in De Gooi- en Eemlander, Algemeen Dagblad, Trouw, en op RTL Boulevard, Radio 538, 3FM en Q-Music en RTV Noord-Holland. En Perry? Die stuitert nog even door en geniet van de rit.