22 tot 29 november is Cyber Week bij Polar

18-11-2021 - Kempele, Finland

Polar viert Cyber Week! Bijna alle toonaangevende multisporthorloges en andere draagbare hartslagtechnologie van de Finse fabrikant zijn van 22 tot en met 29 november verkrijgbaar met 20 procent korting via de website.

22 tot 29 november is Cyber Week bij Polar

Nu de wereld leert te leven met COVID-19, staan fitness en gezondheid weer vol in de belangstelling. We trekken er massaal opuit om nieuwe workouts te proberen, zowel binnen- als buitenshuis. Of je nu beginnende sporter of professionele atleet bent: je kan rekenen op de hulp van Polar voor een gezonder en beter leven.

Polar’s horloges en hartslagtechnologie vertalen de complexe data van je lichamelijke prestaties naar duidelijke, bruikbare inzichten en persoonlijke begeleiding. Vele slimme functies, zoals herstel- en slaapmonitoring, helpen je om efficiënter te trainen en het meest uit je potentieel te halen.

In de week van 22 tot en met 29 november zijn bijna al Polar’s horloges, hartslagsensoren en accessoires verkrijgbaar met 20 procent korting via polar.com.

Dit geldt bijvoorbeeld voor:

 

POLAR VANTAGE V2

Ons meest complete en geavanceerde multisporthorloge tot nu toe. Een krachtige mix van minimalistisch ontwerp, innovatieve technologie en slimme trainings- en herstelfuncties.

Cyber Week actieprijs : €399,92

 

POLAR GRIT X

Hét outdoor multisporthorloge dat een lichtgewicht ontwerp combineert met militaire robuustheid en ultralange batterijduur.

Cyber Week actieprijs: €343,92

 

POLAR VANTAGE M2

Train slimmer, niet harder, dankzij dit multisporthorloge vol slimme hulpmiddelen en smartwatchfuncties.

Cyber Week actieprijs: €239,92

 

POLAR IGNITE 2

Het slanke, lichtgewicht ontwerp maakt dit horloge ideaal om dag in, dag uit te dragen – of je nu naar je werk of de sportschool gaat.

Cyber Week actieprijs: €183,92

 

POLAR UNITE

Dit horloge blinkt uit in al zijn eenvoud en is speciaal gemaakt voor iedereen die actiever en gezonder wil leven.

Cyber Week actieprijs: €119,92

 

POLAR VERITY SENSE

Deze super-accurate optische hartslagsensor kan op allerlei plekken worden gedragen voor veelzijdig gebruiksgemak.

Cyber Week actieprijs : €71,92

 

Kijk voor alle Cyber Week-producten en de actieprijzen op polar.com.

 

Bekijk andere publicaties