André van Leeuwen stopt als trainer-coach Dames 2 Sliedrecht Sport

06-03-2020 - Sliedrecht

André van Leeuwen stopt na dit seizoen als trainer-coach van Sliedrecht Sport Dames 2. Na drie succesvolle jaren, met promotie naar de Topdivisie in seizoen 2017-2018, gaat Sliedrecht Sport op zoek naar een opvolger.

“We zijn André zeer dankbaar voor zijn werk bij Dames 2”, licht Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer toe. “Hij heeft niet alleen het team weer op Topdivisie-niveau gebracht, maar met zijn enthousiasme en contacten ook heel wat regiotalenten naar Sliedrecht gehaald, waaronder Jolijn de Haan.”

Op dit moment bekleedt D2 de negende plaats in de Topdivisie. Op zaterdag 18 april staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Voor zijn periode bij Dames 2 was Van Leeuwen zes seizoenen trainer-coach van Heren 2.

“André is een ras-Sliedrecht Sport’er”, vervolgt Boer. “Al tijdens zijn jaren als succesvol speler van Heren 1 was hij ook trainer bij de club; van jong tot oud en zowel dames als heren. We hebben altijd een beroep op hem kunnen doen. We gaan in overleg met André en de overige stafleden over hun toekomstige rollen binnen Sliedrecht Sport.”

Bekijk andere publicaties