Baggerfestival 2019 aangekondigd

20-03-2018 - Sliedrecht

Batig saldo Baggerfestival 2017 geschonken aan School Bleyburgh
In 2019 zal er wederom een Baggerfestival georganiseerd worden, zo maakte bestuurslid Wim Stuij van de stichting Baggerfestival gisteren bekend tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (VSO) in sporthal De Basis.
Op vele vlakken zal het evenement aangepast worden met verrassende, nieuwe activiteiten. Overall blijft de opzet echter ongewijzigd. Een festival voor en door Sliedrechters, waarbij de baggerindustrie en waterbouw een centrale plek innemen. Stuij kondigde aan dat het festivalterrein meer geconcentreerd zal worden rondom de haven van Sliedrecht. “We streven er naar om het weer een stapje mooier dan de 2017-versie te maken. Vanzelfsprekend gaat het alleen door als we ook de benodigde financiering rond krijgen, waarvoor het Sliedrechtse bedrijfsleven aan de lat staat.”
School Bleyburgh
Het Baggerfestival 2017 is ook in dat opzicht geslaagd afgesloten. Gisteren werd het resterende batig saldo van 15.000 euro symbolisch overhandigd aan Ton Munnik, directeur van de School Bleyburgh. De Sliedrechtse school voor Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen investeert dat bedrag in materialen die benodigd zijn voor de opleidingen.
### einde persbericht ###
Foto
Leerlingen en medewerkers van School Bleyburgh, waaronder directeur Ton Munnik (2e van rechts) krijgt het batig saldo van het succesvolle Baggerfestival 2017 overhandigd door André Boer (l), bestuurslid van de stichting Baggerfestival. (foto: Peter Verheijen)
Meer informatie
Stichting Baggerfestival
Rick van de Weg
06-557 202 91
weg@havanablue.nl
Bekijk andere publicaties