Baggerfestival 2021 gaat niet door

30-10-2020 - Sliedrecht

De 2021-editie van het tweejaarlijkse Baggerfestival in Sliedrecht kan helaas geen doorgang vinden in verband met de onzekerheden rondom de Corona-pandemie.

“Het is bijzonder spijtig dat we deze beslissing hebben moeten nemen”, licht Adrie Stuij, voorzitter van de Stichting Baggerfestival toe. “Met de voorbereidingen waren we vorig jaar al begonnen. Nu zouden we ook al volop in de sponsorwerving moeten zitten, maar gelet op de negatieve economische effecten van de Corona pandemie, is het daar nu absoluut de tijd niet naar. Aangezien het virus nog steeds niet beteugeld is, blijft het ook nog langere tijd onzeker wat we onze bezoekers in juni volgend jaar zouden mogen bieden. Dat maakt het nu erg lastig om artiesten en events vast te leggen en, met name, om sponsoren te benaderen.”

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 zal het stichtingsbestuur besluiten of er in 2021 toch nog iets van een alternatief programma geboden kan worden. Ook zal het stichtingsbestuur een besluit nemen of het eerstvolgende Baggerfestival naar 2022 of naar 2023 wordt verplaatst.

Lees meerBekijk andere publicaties