Basware en Consus Global ondertekenen samenwerkingsverband

19-06-2018 - Amsterdam

Basware heeft voor een reseller- en implementatieprogramma met Consus Global een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Hiermee versterkt Basware zijn resellerspositie in met name de Azië-Pacific-regio.

“We zijn zeer blij met Consus als nieuwe Value Added Reseller van Basware’s oplossingen in Azië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Consus is een goede aanvulling op Basware’s partnerysteem en is wederom een goed voorbeeld van onze sterke focus op samenwerkingen”, aldus Ilari Nurmi, Senior Business Development & Alliances bij SVP bij Basware.

“Met de stijgende vraag naar de automatisering van crediteurenafdelingen in van de markten die we bedienen, zijn we erg enthousiast over de samenwerking met Basware. Basware heeft duidelijk de beste oplossingen en processen in hun crediteuren- en e-factureringsoplossingen en tevens een open B2B-netwerk. We kijken ernaar uit om een ​​aanzienlijke impact te creëren voor onze klanten bij het optimaliseren van hun werkkapitaal, het automatiseren van crediteurenadministratie én het leveren van smart analytics”, zegt Shantanu Bhowmick, Chairman en CEO van Consus Global.

Consus Global is een procurement solutions integrator en services providermet kantoren in Maleisië, de Filippijnen, India, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, het VK, de VS en Canada. In 2017 werd Consus beoordeeld door de APAC CIO-forum in de top-10 van procurement services providers voor de Aziatische markt.

Bekijk andere publicaties