Basware koppelt Oracle Cloud ERP-gebruikers aan een van de grootste wereldwijde open e-factuurnetwerken

02-11-2021 - Amsterdam

Basware heeft een recept ontwikkeld waarmee Oracle Fusion Cloud ERP-gebruikers eenvoudig verbinding kunnen maken met de toonaangevende e-Invoicing receiving oplossing van Basware. Basware is lid van het Oracle PartnerNetwork.

Het Basware e-Invoice receiving Recipe, mogelijk gemaakt door Oracle Integration Cloud, biedt een standaard kant-en-klare interface waarmee gebruikers van Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) al hun facturen (aankoop-, service- en terugkerende facturen) kunnen ontvangen. Dit verloopt 100% elektronisch, ongeacht het e-factuurformaat waarin de afzender de factuur indient.

Het Basware e-Invoice Receiving Recipe is beschikbaar op de Oracle Cloud Marketplace, waardoor het voor Oracle Cloud ERP-gebruikers gemakkelijk wordt om hun facturen elektronisch te ontvangen en te profiteren van alle voordelen, waaronder kostenbesparingen, hogere verwerkingssnelheden, minder handmatige arbeid, en een zeer sterke vermindering van fouten

“De echte kracht van een e-factureringsnetwerk ligt in het bereik ervan. Met deze samenwerking zal het voor een zeer grote groep klanten gemakkelijk zijn om zich aan te sluiten bij een van ‘s werelds grootste open e-Invoicing-netwerken. Door onze ‘open’ benadering zijn leveranciers niet verplicht om via ons netwerk te verzenden; ze kunnen elk van de honderden wereldwijde interoperabiliteitspartners gebruiken om hun klanten te bereiken”, zegt Dany De Budt, Country Manager bij Basware. “Deze samenwerking is een belangrijke stap naar wereldwijde papierloze facturatie.

De Basware-oplossingen voor het ontvangen van e-facturen omvatten directe uitwisseling van e-facturen, interoperabiliteit (facturen ingediend via alternatieve platforms), papieren scan- en OCR-facturen, machineleesbare PDF-facturen en PDF-gegevensextractie, ter ondersteuning van bedrijven in elk volwassenheidsniveau om te connecteren en verder richting echte e-Invoicing te gaan.

Bekijk andere publicaties