Basware voor het achtste opeenvolgende jaar benoemd tot “50 to Know Provider”

19-10-2021 - Amsterdam

Basware kondigt vandaag vol trots aan dat het andermaal is erkend als een “50 to Know Provider”, een initiatief van Spend Matters, ‘s werelds grootste informatiebron voor procurement en supply chain professionals. Spend Matters publiceert de lijst elk jaar en Basware maakt er al acht jaar onophoudelijk deel van uit.

Beschreven als ‘bedrijven die u moet kennen’, nemen de “50 to Know Providers” de leiding op het gebied van nieuwe procurement technologieën en -diensten, waarmee ze de industriestandaard bepalen. De vermelde leveranciers worden onafhankelijk geselecteerd door het analistenteam tijdens meerdere debatrondes, waarbij de nadruk ligt op factoren zoals innovatie, aanwezigheid op de markt, technische competentie en het leveren van oplossingen.

“Nooit heeft procurement technologie meer aandacht besteed aan bedrijven. Met bedrijven die hun toeleveringsketens en bedrijfsresultaten grondig onder de loep nemen om ze te beschermen tegen volatiliteit, heeft alles wat met procurement technologie te maken heeft in 2021 alleen maar meer bekendheid gekregen, zowel bij klanten als bij investeerders”, zegt Nick Heinzmann, leider van het analistenteam bij Spend Matters. “In de context van wereldwijde schokken, een innovatieve nieuwe kijk op wat ‘source-to-pay’ inhoudt en een dringende herevaluatie van wat bedrijven buiten de balans zouden moeten waarderen, presenteren we met genoegen de jaarlijkse ’50 Providers to Know’, ’50 Providers to Watch’ en ‘Future 5’-lijsthouders. Deze zijn bepaald door het hele Spend Matters-analistenteam om de beste technologieleveranciers te vertegenwoordigen die zowel procurement, financiële als supply chain organisaties bedienen.”

Basware biedt de meest geavanceerde en intuïtieve procurement oplossing voor organisaties die hun procurement processen willen automatiseren om gebruikersacceptatie te stimuleren, uitgaven beter te beheren, verwerkingskosten te verlagen en de samenwerking met leveranciers te vergroten.

“Ik geloof dat onze steeds terugkerende verschijning op deze lijst te wijten is aan de trifecta die onze uitgebreide en geavanceerde e-procurement-oplossing biedt: hoge gebruikersacceptatie, samenwerking met leveranciers en zichtbaarheid van uitgaven”, zegt Dany De Budt, Country Manager BeNeLux bij Basware. “We streven er voortdurend naar om e-procurement zo gemakkelijk mogelijk te maken. We horen zelfs van klanten dat inkoop bij ons zo eenvoudig en intuïtief is dat medewerkers het niet gebruiken omdat ze daartoe gedwongen worden, maar omdat het de snelste manier is om dingen te krijgen die ze nodig hebben.”

Bekijk andere publicaties