Bouw van ‘Heer van Beek’ van start

25-01-2023 - Beek/Landgraaf

Bouw van ‘Heer van Beek’ van start

Gistermiddag hebben wethouder Ralph Diederen en directeur Rob Haarmans van Jongen, samen met de toekomstige bewoners, de eerste schop in de grond gestoken voor het nieuwbouwproject Heer van Beek. De 21 appartementen en vier penthouses worden vanaf voorjaar 2024 opgeleverd.

Wethouder Ralph Diederen van Beek: “In Beek willen we ervoor zorgen dat er voor iedereen een goede woonplek is. In ons Bestuursakkoord hebben we aangegeven dat er tot en met 2026 minimaal 250 nieuwe woningen bijkomen, verspreid over alle kernen. We hebben daarbij extra aandacht voor levensbestendig wonen. ‘Heer van Beek’ levert aan dit alles een belangrijke bijdrage. Top dat de bouw nu daadwerkelijk is begonnen en de locatie van het voormalige Lampenpaleis een mooie, nieuwe invulling krijgt en weer tot leven komt.”

Duurzame en slimme details
“Het wordt fantastisch wonen op de hoek van de Maastrichterlaan en Proosdijstraat én omringd door een veelzijdige groene omgeving”, aldus Rob Haarmans, directeur van Jongen; het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de realisatie van het wooncomplex. “De appartementen en penthouses op deze statige en centraal gelegen locatie kenmerken zich door kwaliteit, wooncomfort en duurzaamheid. Ze voldoen aan de hoogste isolatienormen en zijn voorzien van duurzame en slimme details op het gebied van energie-, klimaat- en luchtbeheersing.

Van de 25 appartementen en penthouses zijn er reeds 21 verkocht. Interesse in één van de laatste vier beschikbare woningen kan aangegeven worden bij makelaar Royworks of via de website HeervanBeek.nl.

Over Jongen
Jongen initieert en realiseert een breed scala aan nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten die de levenskwaliteit in Limburg, Brabant en Gelderland écht verbeteren.

Jongen is onderdeel van VolkerWessels, het toonaangevende bouwconcern met meer dan 130 lokaal gewortelde ondernemingen en 17.000 medewerkers.

Jongen.com

Foto
De eerste schop gaat in de grond voor ‘Heer van Beek’. De symbolische handeling wordt gedaan door wethouder Ralph Diederen (midden), Rob Haarmans van Jongen (rechts) en toekomstige bewoners van de appartementen en penthouses (foto: Jongen).
Bekijk andere publicaties