Comfortabel en cool in de sportschool met MAIA: Odlo’s fitness- en yogalijn speciaal voor vrouwen

24-04-2018 - Leusden

De Noors/Zwitserse sportswearfabrikant Odlo breidt in de zomer van 2018 zijn Training-collectie uit met MAIA. Deze dameslijn is speciaal ontworpen voor in de sportschool en yogaklas en zorgt dat je altijd en overal actief kunt zijn terwijl je er steeds goed uitziet en je goed in je vel voelt.

Comfortabel en cool in de sportschool met MAIA: Odlo’s fitness- en yogalijn speciaal voor vrouwen

De MAIA-lijn is speciaal voor vrouwen op de markt gebracht en wordt gekenmerkt door een patroon met kleurschakering en een loose fit, waardoor het uitermate geschikt is voor zogenaamde ‘medium impact’-sporten, zoals fitness en yoga.

De MAIA Cropped Baselayer Top is perfect om als laagje te dragen dankzij de comfortabele loose fit en de verstelbare onderkant. De inzetten van netstof aan de schouders, op de rug en onder de oksels zorgen voor ventilatie en afvoer van vocht. De top is gemaakt van een technische vezelmix en bevat Odlo’s antigeureffect ‘EFFECT by Odlo’, dat zweetgeurtjes tegengaat door middel van zilverpartikels die in de stof zijn geweven.

De MAIA Seamless Tights met het iconische vlinderpatroon beschikken over een hogere tailleband voor optimaal comfort. Het materiaal is zowel bijzonder compact als elastisch en biedt dus de best mogelijk ondersteuning tijdens fitness en yoga. In het ingestikte zakje aan de binnenkant van de broek kun je tijdens het trainen kleine items bewaren.

De Maia-lijn is in verschillende kleuren verkrijgbaar op www.odlo.com en Run2Day, Bol.com en All4Running. Adviesprijs is €60 voor de tight en €45 voor de top.

Bekijk andere publicaties