Dany de Budt benoemd als nieuwe Country Manager Basware Nederland

23-02-2017 - Amsterdam

Basware heeft Dany de Budt aangesteld als de nieuwe Country Manager voor Nederland. Op dit moment is De Budt (53) ook Country Manager in België en zal hij in zijn nieuwe functie beide landen aansturen. In Nederland volgt De Budt Jörgen Hensgens op die binnen de gelederen van Basware tot Vice President Customer Services is benoemd.

In oktober 2015 werd Dany de Budt aangesteld als Belgische country manager waar hij zich voornamelijk met Basware’s transitie naar cloud- en SaaS-provider heeft beziggehouden. Het succes dat hij hiermee boekte, heeft hem uiteindelijk naar Nederland geleid.

“Ik kijk uit naar mijn duofunctie. Ook in Nederland wil ik met Basware meer inzetten op en verder groeien met SaaS- en cloudoplossingen. Daarnaast willen we meer aanbieden op het gebied van e-facturen waarbij we ons met name toeleggen op de toepassing en het gemak voor onze klanten. Deze service willen we als ‘subscription’ leveren. Hierbij hebben we ons ten doel gesteld om in 2020 80% van de omzet uit een dergelijke abonnementsvorm te genereren.”

Vinger aan de pols
De Budt vervolgt: “Daarnaast gaan we ieder kwartaal de tevredenheid over onze producten bij onze klanten meten. Er zijn meerdere communicatiemogelijkheden om dit uit te voeren, maar met deze ‘vinger aan de pols’ optimaliseren we de betrokkenheid én aanwezigheid bij onze gebruikers. Ook zullen we intern diverse onderzoeken uitvoeren om de tevredenheid van onze eigen medewerkers in kaart te brengen.”

Voordat De Budt bij Basware in dienst trad, werkte hij onder meer twaalf jaar in verschillende lokale en internationale functies bij StorageTek (nu Oracle), twaalf jaar als Country Manager bij Hitachi Data Systems en als zelfstandige management consultant voor Huawei.

Bekijk andere publicaties