De Coronas vullen zaterdagavond Baggerfestival

03-06-2019 - Sliedrecht

De Coronas vullen zaterdagavond Baggerfestival

Met De Coronas heeft de zaterdagavond van het Baggerfestival wederom een publiekstrekker weten te boeken. Bij de ‘stand-up’ popband bepaalt het publiek ter plekke welke nummers er gespeeld worden. Dus: Sliedrecht… laat je horen!

Vanaf 12.30 uur kunnen muziekliefhebbers zaterdag 29 juni al terecht bij het hoofdpodium op het Dr. Langeveldplein. Zoals het Baggerfestival betaamt biedt het programma voor elk wat wils. Als eerste gaat United by Music los, gevolgd door een spetterend optreden van Crescendo. Om 15.30 uur is het dan tijd voor het koor De Dekmantel, waarna achtereenvolgens Big Band Blast (16.15 uur), Sliedrecht Legends (18.30 uur) en JB Music met een drum demo (19.30 uur) het publiek muzikaal zullen verwennen.

Van 20.30 tot 24.00 uur zetten De Coronas de boel op z’n kop. De vier bandleden hebben uitgebreide ervaring opgedaan met onder andere Crazy Piano’s, Vrienden van Amstel Live en het Heineken Holland House tijdens diverse Olympische Spelen, dus dat is aan hen wel vertrouwd. Het publiek kan via de ‘telefoonmachine’, die op het Langeveldplein staat opgesteld, verzoeknummers indienen die direct worden ingewilligd. Soms in een ietwat andere stijl, maar dat maakt het optreden van de Coronas uniek en onvergetelijk.

Baggerfestival Sliedrecht
Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het primair een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen.

Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats: Baggerfestival.nl.

Bekijk andere publicaties