Derde managing partner voor Rotterdams maritiem en logistiek adviesbureau Venturn

04-06-2018 - Rotterdam

Derde managing partner voor Rotterdams maritiem en logistiek adviesbureau Venturn
Per 1 juni 2018 heeft Venturn, adviesbureau voor de maritieme en logistieke sector, zich versterkt met Mark van Andel als nieuwe managing partner. Samen met founding partner Patrick van de Ven en managing partner Niels Romme zal hij leiding geven aan de uitbouw van het Rotterdamse bureau.
“We zijn erg gelukkig met de toetreding van Mark tot ons kantoor”, licht Van de Ven toe. “Met zijn expertise en ervaring op het gebied van internationale logistiek en end-to-end supply chain management, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.”
HES, UPS en ECT
Mark van Andel (54) heeft bijna dertig jaar ervaring in de internationale maritieme sector, transport en logistiek. Na zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft, startte hij zijn loopbaan in de Rotterdamse haven bij HES International. Na verschillende functies bij onder andere UPS en Lehnkering Logistics bekleed te hebben, was hij de afgelopen vijf jaar actief bij Hutchison Ports ECT als directeur van European Gateway Services.
Sociaal en disruptief
Van Andel: “Zowel in de logistiek als in de maritieme wereld wordt het speelveld de komende jaren bepaald door operational excellence in combinatie met sociale innovatie en al dan niet digitale disruptieve technologieën. De organisatorische kant maakt het verschil bij het succesvol implementeren van die innovaties.” Romme voegt toe: “Vanuit Venturn zijn we meer dan voldoende geëquipeerd om bedrijven daarin te adviseren en om hen te helpen talent te identificeren en aan zich te binden.”
—//—
Over Venturn
Venturn is een middelgroot adviesbureau. Als nichebureau richt zij zich specifiek op de internationale maritieme en logistieke sectoren. Vanuit Rotterdam, de ‘smartest port of the world’, worden naast business consultancy, wereldwijd training en development, executive search, interim services en een Young Professionals-programma aangeboden. Bij Venturn zijn twintig mensen werkzaam in vaste dienst, waarnaast zij gebruikmaken van een uitgebreid extern netwerk van maritieme en logistieke specialisten.
Bekijk andere publicaties