‘Draadloze muziek’ van Teufel

18-10-2016 - Berlijn

Voorloper: Bluetooth in-ear koptelefoon MOVE BT

Teufels veelzijdige assortiment koptelefoons wordt uitgebreid met de eerste draadloze in-ear koptelefoon. Met een perfecte pasvorm, lange levensduur van de batterij, handsfree-functie én een groot bedieningsgemak is de MOVE BT de perfecte reis- en sportgenoot.

Met de nieuwste in-ears in de MOVE-serie komt Teufel de actieve sporter en reiziger tegemoet en heeft het zich tegelijkertijd alvast goed voorbereid op de toekomst. De nieuwe generatie smartphones zonder koptelefoonaansluiting zijn namelijk geen probleem voor de MOVE BT, die volledig met bluetooth werkt. Andere kenmerken zijn de perfecte pasvorm, eenvoudige bediening, het grote bereik en de verlengde batterijduur.

Teufels eerste in-ear model is voorzien van bluetooth met aptX-codec. Hiermee is een goede geluidskwaliteit gegarandeerd en behoren in de knoop geraakte kabeltjes tot het verleden. De lichte basboost is lineair afgestemd, waardoor het geluid niet alleen binnen maar ook buiten uiterst gebalanceerd, krachtig en dynamisch klinkt.

Bereik tot wel dertig meter
Smartphone en koptelefoon hoeven niet continu bij elkaar in de buurt te zijn. De MOVE BT heeft namelijk een bluetoothbereik van zo’n dertig meter. Daarnaast hoeven muziekliefhebbers niet bang te zijn voor zweetdruppels of een regenbui tijdens het hardlopen want de in-ears zijn namelijk geheel spatwaterdicht. Tijdens het sporten of het reizen zijn muziek en playlists eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening die in het koord is verwerkt. En bellen op de fiets met een goede vriend of vriendin is geen enkel probleem, want met de geïntegreerde microfoon vindt elk gesprek handsfree plaats. Tevens beschikt de MOVE BT over een batterij die het twintig uur volhoudt en binnen twee uur is opgeladen via de weggewerkte micro-USB-poort.

Oortips
De speciaal ontwikkelde oordopjes van medische siliconen zorgen voor een stevige, comfortabele grip in de gehoorgang. Bovendien is het kleinste paar van de drie bijgeleverde oordopjes kleiner dan bij de vorige modellen. Hierdoor is de MOVE BT nu dus ook geschikt voor mensen met smalle gehoorgangen. Bij de levering wordt ook de Teufel Tube geleverd, de ‘wasmachine’ voor de oordopjes. Doe de dopjes met lauw water in de tube, schud krachtig en de siliconpads zijn weer helemaal schoon!

Prijs, beschikbaarheid en levering
De in-ear koptelefoon wordt geleverd in een compacte beschermhoes, drie paar oordopjes, een klem voor boordbevestiging en de speciale Teufel Tube. De MOVE BT is verkrijgbaar voor 119,99 euro via www.teufelaudio.nl en te koop in de Teufel Raumfeld Brandstore op de Van Baerlestraat 16-H in Amsterdam.

Bekijk andere publicaties