En jaren nog hierna!

09-02-2023 - Rotterdam

Dank voor het scannen van onze QR!

Al sinds de oprichting in 2009 van Havana Orange Community PR zijn wij (zakelijk) de grootste fan van dé club van Rotterdam en hopen dat nog jaaaaaren te blijven.

Havana Orange is een 100% Rotterdams PR- en communicatiebureau met verschillende disciplines. Zoals op onze site staat vermeld: “Een nieuw soort PR-bureau met ouderwetse opvattingen over service en kwaliteit.”

Ons portfolio aan opdrachtgevers strekt zich van de Rotterdamse haven tot audio-oplossingen uit Berlijn, en van het beleggen in single malt whisky uit Sassenheim tot 24/7 crisiscommunicatie-ondersteuning en -woordvoering.

Geen enkele communicatieklus is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw product in de (online) media of het creëren van content voor websites of (bedrijfs)magazines: we komen graag met u in contact om het ideale communicatiepad uit te stippelen.

Een keer afspreken bij ons op kantoor, een drankje in de rust op Het Kasteel of wellicht ‘overleggen’ tijdens een rondje golf? We kijken uit naar een nadere kennismaking! Voor meer informatie: havanaorange.nl.

En jaren nog hierna… SP-AR-TA!

Jacob-Jan Esmeijer
Managing Partner
06 21 82 06 85
jer@havanaorange.nl

Bekijk andere publicaties