En de winnaar is …

01-09-2017 - Rotterdam

Vandaag zijn de vier nieuwe Young Maritime Representatives (YMR’s) voor het studiejaar 2017/2018 bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van tientallen geïnteresseerden zijn Laura, Desiree, Jelle en Dennis gekroond tot jongerenambassadeurs van de maritieme sector. De YMR’s gaan zich een jaar lang onderdompelen in de maritieme top-sector, met maar één doel voor ogen: jongeren interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld.

Wim van Sluis, voorzitter van Nederland Maritiem Land, verloste de kandidaten uit hun spanning. Laura, Desiree, Jelle en Dennis werden benoemd tot nieuwe Young Maritieme Representative uit een groep van tien enthousiaste maritieme studenten. Van Sluis nam gelijktijdig afscheid van de drie jongerenambassadeurs, die het afgelopen jaar de sector hebben vertegenwoordigd. Op symbolische wijze werd door hen de vlog-camera aan de nieuwe YMR’s overhandigd. Zodat zij hiermee het aankomende studiejaar hun ervaringen kunnen delen.

Na de bekendmaking bleven de nieuwe YMR’s aan boord van de Polaris, om mee te varen tijdens de nautische demonstratie op de Maas. Beelden hiervan zijn in de loop van de dag te vinden via de sociale mediakanalen van en jongerenwebsite van Nederland Maritiem Land. Op deze kanalen zullen de nieuwe jongerenambassadeurs het komende jaar ook verslag doen van hun belevenissen.

Bekijk andere publicaties