Ervaar Odlo’s Next Generation of Cooling tijdens je runs deze zomer

24-04-2019 - Leusden

Deze zomer loop je er cooler bij dan ooit, dankzij de nieuwe running-lijn van Odlo. Het Noors-Zwitserse sportswearmerk heeft voor de zomercollectie van 2019 een nieuwe generatie koeltechnologie verwerkt in zijn kleding: het geavanceerde Ceramicool, dat drie zomers geleden werd geïntroduceerd en zich inmiddels meer dan bewezen heeft, en het nieuwe Millenium Linencool. De collectie ziet er niet alleen goed uit, maar richt zich bovenal op functionaliteit. Want wanneer je kleding comfortabel zit, ben je gemotiveerder en kun je je volledig focussen op je run.

Ervaar Odlo’s Next Generation of Cooling tijdens je runs deze zomer

Linencool: The Next Generation Of Cooling
De veelzijdige Millenium Linencool-lijn beschikt over Odlo’s nieuwste koeltechnologie: een unieke blend van natuurlijk linnen, de sterkste en meest duurzame kledingvezel, voor optimale ventilatie en een natuurlijk koelend effect. Gecombineerd met hightech polyestervezels koelt het zachte, sneldrogende, lichtgewicht materiaal van Millenium Linencool de temperatuur van je huid actief tot 0,5 graden af ten opzichte van regulier polyester.

De Millenium Linencool-lijn bestaat uit een baselayer top voor dames en heren met extra ventilerende, naadloze inzetten op de plaatsen waar het lichaam daar behoefte aan heeft. Het materiaal koelt de huid niet alleen af, maar is ook sneldrogend voor extra comfort. De stijlvolle reflecterende details zorgen voor extra veiligheid bij runs in het donker. Voor koudere dagen die vragen om een extra laag is er het Millenium Linencool jack met naadloze, windproof borstinzet en elastische taille. Het jack met reflecterende details beschikt bovendien over een trendy hoodie, zakken met ritssluiting en handig mouwzakje voor je telefoon. Ten slotte maak je je outfit compleet met de lichtgewicht, ademende 2-in-1 shorts.

Ceramicool: Odlo’s high perfomance-technologie
Ceramicool heeft inmiddels zijn plek ruimschoots veroverd in Odlo’s collecties en is geschikt voor runners die de hoogste eisen stellen aan de functionaliteit en comfort van hun kleding. In het hightech Ceramicool-garen zijn keramiekpartikels verwerkt. Die zorgen voor optimale afvoer van lichaamswarmte, waardoor de huid tot één hele graad koeler blijft. Dankzij de uitstekende vochthuishouding blijft het materiaal droog, zelfs tijdens de meest intensieve runs.

De nieuwe dameslijn voor dit voorjaar bestaat uit een top van het Ceramicool-materiaal combineert met de stijlvolle bloemenprint die we kennen van Odlo’s Blackcomb-collectie. Voor de heren is er een baselayer top met mesh inzetten conform Odlo’s Organic Bodymapping-benadering, die de behoeftes van het lichaam volgt en naast het Ceramicool-materiaal zorgt voor extra ventilatie en afvoer van vocht. De top beschikt over reflecterende details en een praktisch geïntegreerd lusje voor oordopjes. De bijbehorende functionele, stijlvolle 2-in-1 shorts voor dames en heren beschikken over een Ceramicool binnenbroek en zachte, lichtgewicht buitenbroek met een kleine achterzak.

Odlo’s Running-collectie voor het voorjaar en de zomer van 2019 is verkrijgbaar bij Run2Day, All4Running en op www.odlo.com.

Bekijk andere publicaties