Goedkope en gereserveerde parkeerplaats bij Q-Park tijdens GLOW

10-11-2016 - Maastricht

Tijdens GLOW Eindhoven, dat van 12 tot en met 19 november plaatsvindt, introduceert Q-Park een speciaal actietarief voor de bezoekers van het spectaculaire lichtkunstfestival. Voor slechts 5 euro kan er tussen 15.00 en 23.59 uur geparkeerd worden in Q-Park Centrum de Admirant en Q-Park Stadhuisplein.

Om gebruik te maken van deze actie, moet er online een parkeerplaats gereserveerd worden via: www.q-park.nl/glow. Daarmee kan niet alleen van het ongekend lage tarief van 55 cent per uur gebruik gemaakt worden, maar is men ook verzekerd van een parkeerplek. Dat is geen overbodige luxe, gezien het feit dat het festival vorig jaar meer dan 700.000 mensen op de been bracht.

“GLOW is een prachtig festival”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “We ondersteunen dit evenement graag. Het lage tarief is natuurlijk prettig voor de bezoeker en voor het gastvrije imago van de stad. Door de koppeling met de reservering kunnen we echter ook mensen een parkeerplek bieden en zo zoekverkeer en onnodige CO2-uitstoot voorkomen.”

Bijkomend voordeel van een gereserveerde parkeerplaats is dat het bezoek aan de betaalautomaat overgeslagen kan worden. Er kan direct uitgereden worden. Bezoekers die gebruik willen maken van de regeling moeten wel zorgen dat ze voordat de binnenstad in verband met GLOW wordt afgesloten, hun auto in de parkeergarage hebben staan. Bij Q-Park Centrum de Admirant is dat voor 18.00 uur. Voor Q-Park Stadhuisplein moet uiterlijk 19.30 uur worden aangehouden. Uitrijden kan 24 uur per dag.

Van 12 tot en met 19 november 2016 staat Eindhoven voor de 11e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n veertig kunstenaars bieden met lichtinstallaties en lichtprojecties de toeschouwers een verrassende kijk op de stad. De lichtkunstprojecten worden met elkaar verbonden door een looproute. Deze route bestaat dit jaar uit twee lussen. GLOW is gratis toegankelijk.

 

Over Q-Park

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 262 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen. Naast Q-Park Centrum de Admirant en Q-Park Stadhuisplein, zijn er nog drie locaties van Q-Park in Eindhoven: Q-Park Heuvel, Q-Park Bijenkorf en Q-Park P+R Fuutlaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Q-Park Nederland

Mark van Haasteren

Algemeen directeur Q-Park Nederland

043-329 58 58

Bekijk andere publicaties