ICreative valt in de prijzen tijdens Basware’s Partner Connect Conference

26-05-2020 - Amsterdam

Basware heeft tijdens haar jaarlijkse Partner Connect Conference de 2019 Partner Awards uitgereikt. Normaliter komen tijdens het partnerevenement partners, systeemintegrators, VAR’s en BPO’s samen om best practices, Basware-producten en toekomstige productroadmaps te verkennen. Gezien de uitbraak van het coronavirus verliep dit jaar alles anders.

“Het was de bedoeling om al onze partners tijdens de jaarlijkse Partner Connect Conference in april in Berlijn te treffen”, zegt Bram Kuijper, VP van Global Partner Success voor Basware. “Het is duidelijk dat we ons wereldwijde evenement dit jaar alleen op een virtuele wijze konden organiseren.”

“Basware Partner Connect 2020 – Virtual Reality” bestond uit verschillende live-sessies die van 11 tot 15 mei werden gehouden en bood partners ervaringen op het gebied van content, in combinatie met het gemak van on-demand opgenomen sessies.

Een van de onderdelen van de virtuele bijeenkomst was de jaarlijkse prijsuitreiking waarin partners worden erkend op verschillende gebieden.

Customer Excellence Award. Deze prijs ging naar partner Extropy Advisors voor de beste klantimplementatie. “Extropy Advisors is vereerd om de Partner Customer Excellence Award 2019 van Basware te ontvangen”, zegt Ravit Gutman, Strategic Initiative Leader bij Extropy Advisors. “Het is onze missie om onze klanten in staat te stellen een succesvol digitaal transformatietraject uit te voeren. We zijn dankbaar voor de samenwerking met Basware en kijken uit naar het succes van nog veel meer klanten.”

Er was ook Nederlands succes: ICreative ontving de Business Excellence Award als erkenning voor de beste resultaten behaald door een partner op vier belangrijke bedrijfsgebieden. Vincent Wouters, CEO van ICreative: “We zijn trots om de Business Excellence Award in ontvangst te nemen als erkenning voor uitmuntende praktijken in de zeventien jaar als Value Added Reseller van Basware. We zijn dankbaar dat we een sterk klantenbestand hebben dat onze ambitie drijft en ons helpt groeien.”

Alle ingediende aanvragen dienden te voldoen aan diverse criteria waaronder caseoverzichten, best practices en de optimalisatie van de klantwaarde door middel van Basware-oplossingen.

“We zijn blij voor zowel de winnaar van de Business Excellence Award als de Customer Excellence Award”, besluit Kuijper. “Het is zo belangrijk om ondersteuning, advies en begeleiding te bieden aan bedrijven die processen willen automatiseren, met name ten tijde van disruptie. Een van de duidelijke voordelen van het gebruik van een partner bij de implementatie is toegang tot expertise en een beproefde aanpak. Dit is een enorm voordeel voor elk bedrijf dat de automatisering van processen de eerste keer goed wil uitvoeren.”

Bekijk andere publicaties