Infraplatform Randstad Noord bijgepraat over Groene Koers

12-11-2020 -

Veel interesse was er voor het webinar over De Groene Koers voor Bouw & Infra van woensdag 11 november. Zo’n 25 leden van het Infraplatform Randstad Noord hadden ingelogd om zich te laten informeren over de route naar een emissiearme branche.

Al twee keer moest een bijeenkomst van het Infraplatform Randstad Noord op het laatste moment worden afgelast vanwege beperkende corona-maatregelen. Voor de kennissessie over De Groene Koers voor Bouw & Infra van 11 november werd geen risico genomen, er was gekozen voor een webinar. 

Politiek punt

Naast de Groene Koers stond nog een ander onderwerp op het programma. In tien minuten vertelde Ruben Heezen over de lobby-inspanningen van Bouwend Nederland in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen. Hij legde onder meer uit hoe aan politieke partijen en aspirant Kamerleden belangrijke punten voor de Bouw en Infra worden meegegeven opdat ze in de verkiezingsprogramma’s, de coalitieonderhandelingen en uiteindelijk het regeerakkoord terecht komen. Kern van de boodschap is dat de bouw- en infrasector en Bouwend Nederland betrouwbare partners zijn voor de overheid om de economie uit het slop te trekken. 

Lees meerBekijk andere publicaties