KODAK EKTRA Smartphone: meer dan een camera

20-12-2016 - Reading

kod-im-kodak_ektra-3Eastman Kodak en Bullitt Group lanceren de KODAK EKTRA Smartphone. Deze smartphone waarin fotografische mogelijkheden de boventoon voeren, is speciaal ontworpen voor diegenen met een passie voor fotografie – van enthousiastelingen tot experts. De KODAK EKTRA Smartphone combineert het beste van Kodak’s rijke geschiedenis op het gebied van imaging met de laatste ontwikkelingen van smartphone-fotografie. De KODAK EKTRA Smartphone laat fervente fotografen de meest bijzondere afbeeldingen maken met een ongelooflijke snelle smartphone voor de beste afbeeldingen en media management.

Jeff Clarke, Kodak Chief Executive, zegt: “Kodak heeft een rijk verleden in beeldtechnologie. De lancering van de KODAK EKTRA Smartphone toont onze toewijding om consumenten de nieuwste ontwikkelingen in de fotografische wereld aan te kunnen bieden. De originele KODAK EKTRA-camera werd in 1941 gelanceerd, en met de laatste ‘reïncarnatie’ wordt een wereld aan creatieve mogelijkheden geopend voor iedereen die veel om fotografie geeft.”

De KODAK EKTRA Smartphone heeft een 21-megapixel fast focus camerasensor met een f2.0-diafragma, een ‘selfiecamera’ van 13 megapixels met Phase Detection Auto Focus PDAF en een f2.2-diafragma. De custom built camera-app wordt bestuurd door een intuïtieve aanraking, SLR-style Scene Selection Dial, waar aanpassingen real-time worden gemaakt via verschillende settings waaronder HDR, Landscape, Portrait, Macro, Sport, Night-time, Panorama en Bokeh. Daarnaast is er de Smart Auto-modus die automatisch de beste omstandigheden voor jouw foto’s selecteert. In de Manual-modus kunnen meer ervaren gebruikers de belichting, ISO, focus, witbalans and sluitertijd bepalen. Hierbij worden de resultaten op het scherm direct zichtbaar wanneer de veranderingen worden gemaakt.

Bekijk andere publicaties