Kroonenberg Groep kiest voor Q-Park

30-06-2017 - Maastricht

Vandaag hebben Kroonenberg Groep en Q-Park Nederland hun samenwerking beklonken. Vanaf 1 juli zal Q-Park het beheer van zes parkeerfaciliteiten van Kroonenberg Groep voor haar rekening nemen. In totaal gaat het om meer dan 2.000 parkeerplaatsen.

“Het kwaliteitslabel van Q-Park en hun niveau van beheren sluit aan bij onze visie en eisen op het gebied van vastgoed”, aldus Lesley Bamberger, directeur van Kroonenberg Groep. “Uit de kennis en ervaring die een grote partij als deze biedt, evenals de parkeerafspraken met derden zoals creditcard-verstrekkers en parkeer apps, kunnen zowel wij als het winkelend publiek voordeel halen.”

Daar sluit Mark van Haasteren, algemeen directeur van Q-Park Nederland zich bij aan,
“We zijn zeer verheugd dat een gerenommeerde partij als Kroonenberg Groep voor ons heeft gekozen. Het streven naar topkwaliteit en toegevoegde waarde zijn gedeelde ambities. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking veel potentie voor de toekomst heeft.”

De parkeerfaciliteiten die onder het beheer van Q-Park gaan vallen zijn onder andere parkeergarage Gelderlandplein, parkeergarage Osdorpplein en de gerenoveerde parkeergarage Kalverstraat in Amsterdam.

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 260 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Mark van Haasteren
Algemeen Directeur Q-Park Nederland
043-329 58 58

Kroonenberg Groep
Olaf Nieuwenhuis
Hoofd Projectontwikkeling
020-5 788 788

Bekijk andere publicaties