Libratone lanceert rode variant van veelzijdige GO ONE CLICK en STYLE Bluetooth-speakers

12-10-2016 - Kopenhagen

De nieuwe kleur ‘Cerise Red’ verrijkt het aanbod van Libratone’s GO-lijn van innovatieve Bluetooth-speakers met fraai, innovatief design.

Libratone lanceert rode variant van veelzijdige GO ONE CLICK en STYLE Bluetooth-speakers

De bekroonde Deens audiofabrikant Libratone kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van een nieuwe kleur in de lijn van GO ONE Bluetooth-speakers. De nieuwe kleur heet ‘Cerise Red’ en is een aanvulling op de drie bestaande kleuren, waardoor gebruikers nu nog meer keus hebben om een speaker te vinden die past bij hun eigen smaak.

De in juni geintroduceerde GO ONE CLICK en GO ONE STYLE passen dankzij hun handzame formaat in iedere tas. De speakers linken moeiteloos met ieder mobiel apparaat en beschikken over Libratone’s kenmerkende, excellente 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren. Hiermee zijn deze deze speakers de ultieme metgezel op alle avonturen buiten de deur.

De GO ONE beschikt over een afneembare rubber beschermrand, waaraan naar eigen smaak diverse accessoires kunnen worden toegevoegd om de speaker aan te dragen of aan alle denkbare oppervlakken te bevestigen of op te hangen. De ONE STYLE is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt.

De Cerise Red-versies van de GO ONE CLICK en GO ONE STYLE zijn nu beschikbaar op www.libratone.com voor respectievelijk €199 en €179 euro. De rode variant van de derde speaker uit de GO-serie, de TOO, is later dit jaar verkrijgbaar.

– EINDE –

Over Libratone
Libratone’s missie is het bevrijden van geluid en het bieden van een uitgebreidere luisterervaring bij het streamen van muziek.

Libratone werd in 2009 één van de eerste audiobedrijven ter wereld die vond dat de esthetiek van speakers ertoe doet. Libratone wil speakers uit de hoek van de kamer halen en in het middelpunt van de belangstelling plaatsen, of de luisteraar nu thuis of onderweg is. Libratone-speakers combineren een Scandinavisch design en covers van de beste stoffen met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

In 2014 werd het bedrijf versterkt met Chinese investeringen en technologische kennis die een niet eerder vertoonde sprong voorwaarts mogelijk maakten. De in oktober 2015 gelanceerde SoundSpaces™ en nieuwe ZIPP-lijn zijn de eerste wapenfeiten van het nieuwe management en markeren de nieuwe start van een herboren Libratone.

In maart 2016 werd de ZIPP bekroond met een prestigieuze Red Dot-award. De nieuwe GO-serie is een natuurlijke opvolger voor de ZIPP en ontworpen voor ongehinderd gebruik buiten de deur, zonder consessies te doen aan geluidskwaliteit.

Persmateriaal is te vinden op: www.libratone.com/press
Facebook: www.facebook.com/Libratone
Twitter: www.twitter.com/Libratone – volg @Libratone
Instagram: @Libratone

Neem voor meer informatie, specificaties over Libratone’s producten of andere verzoeken contact op met:
Robin van Essel
Havana Orange
E rel@havanaorange.nl
T +31 6 3803 9218

Bekijk andere publicaties