Libratone ZIPP and ZIPP MINI vanaf nu ook te koop in Apple Store

07-02-2018 - Kopenhagen

De ZIPP en ZIPP MINI-speakers van het toonaangevende Deense audiomerk Libratone zijn vanaf nu te koop in de Apple Stores in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Italië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turijke, China, Hongkong en Zuid-Korea.

“We zijn verheugd dat we de ZIPP en ZIPP MINI voor nog meer consumenten beschikbaar kunnen maken”, zegt Uffe Kjems Hansen, Global Product Management Director bij Libratone. “Met de uitgebreide functies van de ZIPP-familie kun je een ‘Soundspace’ rond jezelf creëren, streamen via wifi en bluetooth of je hele huis vullen met multiroomgeluid, omdat je tot zes speakers aan elkaar kunt ‘pairen’.”

Met hun stijlvolle Scandinavische design en uitmuntende audiokwaliteit zijn Libratone’s speakers en koptelefoons al bekroond met verschillende awards. Dankzij een recente firmware-update behoren de ZIPP en ZIPP MINI nu tot de meest flexibele speakers die er zijn, met een 360-gradengeluid, spraakbesturing, tien uur batterijduur en multiroom-compatibiliteit.

De ZIPP en ZIPP MINI ondersteunen ook Apple’s AirPlay 2-functionaliteit, dat later dit jaar beschikbaar is via een gratis software-update.

De ZIPP en ZIPP MINI kosten respectievelijk €299 en €199.

Bekijk andere publicaties