Maak je klaar voor een herfstrun met Odlo

03-10-2017 - Leusden

De bomen tooien zich in roestbruine tinten, de bladeren knisperen onder je voeten en de lucht is fris – de herfst nodigt je uit voor een run!


Odlo beschikt over de perfecte running-gear, zodat ook koudere en kortere dagen je niet zullen tegenhouden. In Oldo’s herfst- en winterloopcollectie geeft speciale aandacht aan zichtbaarheid. “Odlo werkt met reflecterende stroken en prints, en heldere kleuren om je zichtbaarheid en veiligheid te garanderen”, vertelt Tom Louage, Senior Category Manager Running bij Odlo.

In je loopkleerkast voor het herfstseizoen mag een licht jasje als de Zeroweight niet ontbreken. Dit ultralichte en technische Softshell 3L-jasje biedt je de bescherming tegen de weerselementen die je nodig hebt, zonder extra gewicht dat je vertraagt.

De 3L High Density Softshell stof is winddicht en waterafstotend, terwijl de rekbare, ademende mouwen van jersey je bewegingsvrijheid en de vochtregulering maximaliseren, zodat je vrij bent om je grenzen te verleggen. Een 360° reflecterende strip zorgt voor betere zichtbaarheid. De opstaande kraag en zakken bieden effectieve bescherming tegen koude lucht. De Zeroweight beschikt ook over een zak voor je sleutels en MP3-speler.

De Quagg-lijn voor heren is casual loopkleding, geschikt is voor alle soorten looptrainingen, de perfecte tussen- of bovenlaag voor het lopen bij kouder weer. De naadloze technologie creëert een lichtgewicht, nauw aansluitende en hoogwaardige isolatielaag die onbeperkt comfort en bewegingsvrijheid biedt. De halve rits zorgt ervoor dat je de pullover makkelijker aan kunt trekken en biedt je extra ventilatie als het warmer wordt. De body mapping constructie met vochtafvoerende, warme en rekbare zones maximaliseert de prestaties van je lichaam, terwijl het geringe aantal naden voor buitengewoon comfort zorgen, hoelang je ook gaat lopen. De naadloze structuur zorgt ook voor een hoog niveau van comfort voor de huid, zonder wrijvingirritatie, terwijl de hoge hals en de halve rits beschermen tegen koude lucht en vice versa.


Voor de dames is er de Briana-lijn. Bij het lopen doet die perfect dienst als tussenlaag in de winter of als bovenlaag in het voorjaar. De naadloze technologie creëert een goed aansluitende, isolerende laag die je figuur beter uit doet komen en onbeperkt comfort en bewegingsvrijheid biedt. De body mapping constructie met vochtafvoerende, warme en rekbare zones maximaliseert de prestaties van je lichaam, terwijl het geringe aantal naden voor buitengewoon comfort en een elegante look zorgt. Door de combinatie van naadloze technologie met Odlo-styling, biedt de Briana-trui een grote elegantie.

Odlo’s herfst- en wintercollectie is verkrijgbaar online en bij verschillende verkooppunten, waaronder Run2Day, Runnersworld, Bever en Daka Sport. De adviesprijs voor Zeroweight is €130 euro. De adviesprijs voor Quagg en Briana is €75 (met rits) en €65 (zonder rits).

Lees meerBekijk andere publicaties