Maritime Week van start in Wageningen

29-10-2016 - Rotterdam

open-dag-marinPersbericht Nederland Maritiem Land
29 oktober 2016

‘Maritime Week’ van start in Wageningen

Vandaag is met de start van open dag van kennisinstituut MARIN de ‘Maritime Week’ van start gegaan. Onder het thema ‘Ervaar de toekomst’ laat het bedrijf vandaag aan de bezoekers zien dat een technisch bedrijf als MARIN zowel interessant als spannend kan zijn.

De bezoekers konden in het Offshore-bassin meer te weten komen over de groene toekomst van met drijvende windmolens, zonnecelcentrales en zeewierboerderijen op zee. Daarnaast konden de deelnemers in een drijf-in-bioscoop een maritieme film in beeld, geluid en beweging ervaren.

De open dag bij MARIN was de eerste in een reeks activiteiten die deze week plaatsvindt in het kader van de ‘Maritime Week’. Eerstvolgende activiteit is het ‘Maritime Awards Gala’ in Hilversum, dat aanstaande maandagmiddag geopend wordt door de minister-president.
———–
Voor meer informatie kunt u terecht bij Robin Middel, Havana Blue, 06-18974441/middel@havanablue.nl. U treft hier een overzicht van alle activiteiten van deze Maritime Week. Bijgevoegde foto is vrij voor publicatie. U ziet de ‘Drijf in’ bioscoop tijdens de open dag.

Bekijk andere publicaties