Nieuw contract Q-Park voor Piet Hein Buildings

28-10-2016 - Maastricht

Q-Park Nederland heeft een nieuw contract gesloten voor het beheer van de parkeergarage onder Piet Hein Buildings in Amsterdam. De 383 parkeerplaatsen tellende garage is onder de naam Q-Park IJ-Oever Centrum één van de 21 parkeerfaciliteiten van marktleider Q-Park in Amsterdam. De locatie, waar Q-Park reeds sinds 2013 het beheer voerde, is onlangs van eigenaar gewisseld, waardoor het contract afliep.

“We zijn erg verheugd dat ook de nieuwe eigenaar, PH Buildings SCI, voor onze kwalitatieve dienstverlening kiest”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur van Q-Park Nederland. “In de Piet Hein Buildings zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Boer & Croon, Hay Group, Booking.com en niet te vergeten, de tweede Passengers Terminal Amsterdam. Het is daarmee een echte hotspot binnen de hoofdstad. Daarnaast wordt de locatie veel gebruikt door toeristen, die van daaruit snel en makkelijk de binnenstad kunnen bezoeken.”

Naast de parkeerplaatsen voor auto’s, biedt Q-Park IJ-Oever Centrum ook parkeerruimte voor fietsen. Eveneens zijn er elektrische oplaadpunten voor auto’s.

Over Q-Park
Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.

Q-Park Nederland telt 262 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Q-Park Nederland
Mark van Haasteren
Algemeen directeur
043-329 58 58

Bekijk andere publicaties