Nieuwe kleuren en nieuwe functies voor de Polar Vantage M en V

16-10-2019 - Kempele, Finland

Polar, al veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, heeft een software-update en nieuwe kleuren voor de Polar Vantage V en M multisporthorloges gelanceerd.

Nieuwe kleuren en nieuwe functies voor de Polar Vantage M en V

De update omvat de introductie van de functies Sleep Plus Stages™, Nightly Recharge™ en Serene™ op de Vantage-serie. Deze functies waren al beschikbaar op de in juni geïntroduceerde Polar Ignite. Bovendien introduceert Polar ook een nieuwe, blauwe siliconen polsband voor beide horloges en is de Polar Vantage M nu beschikbaar in de kleur Black Copper.

De belangrijkste nieuwe functies:

Inzicht in je slaapkwaliteit met Sleep Plus Stages™
Sleep Plus Stages™ combineert verschillende parameters tot een makkelijk te begrijpen, wetenschappelijk door derden gevalideerde slaapscore en maakt zo inzichtelijk hoe je levensstijl de kwaliteit van je slaap beïnvloedt.

Inzicht in je herstel met Nightly Recharge™
Nightly Recharge™ meet door middel van je hartslag, hartslagvariatie en ademhaling hoe je autonome zenuwstelsel gedurende een nacht slaap herstelt. Vervolgens geeft je horloge gepersonaliseerde tips waarmee je geplande workouts en rustmomenten kunt aanpassen aan de behoefte van je lichaam, waardoor je uiteindelijk je prestaties en fitnessniveau verbetert.

Ademhalingsoefeningen van Serene™
Je lichaam maakt geen onderscheid tussen fysieke en mentale stress, dus ook je geestelijke gezondheid heeft invloed op je herstel. Serene™ biedt dagelijkse ademhalingsoefeningen voor ontspanning, beter herstel en betere slaap.

Bovendien verbetert Polar met deze update ook de mogelijkheden tot plaatsbepaling van de Vantage V en M door, naast GPS en Glonass, ook compatibiliteit met Galileo- en QZSS-satellietsystemen toe te voegen. Hierdoor kunnen gebruikers per regio kiezen voor de meest optimale satellietconfiguratie. Daarnaast voegt Polar de functies Zone Lock, inactiviteitswaarschuwingen, continue schermverlichting tijdens training en een fitness test (met H10-hartslagband of optische hartslag) toe aan de Vantage V en M.

In december volgt een volgende update die bestaat de functies Wedstrijdtempo en FitSpark toevoegt aan de Vantage V en M, en ondersteuning van Strava Live Segments voor de Vantage V.

Beschikbaarheid en kleuren
De Polar Vantage V en M kosten respectievelijk €499,90 en €279,90 en zijn verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en op www.polar.com/vantage.

Naast de versies met de blauwe siliconen polsband (Vantage V en M) en de Black Copper-editie (Vantage M) zijn er diverse andere kleuren verkrijgbaar. Losse polsbandjes (maat M/L) kosten €39,90 voor de Vantage V en €24,90 voor de Vantage M. De Polar Vantage V is bovendien ook verkrijgbaar in een premium Titan-editie voor €599,90.

Polar is sponsor van de TCS Amsterdam Marathon en heeft dit weekend een stand op de Marathon Expo, waar de Vantage-serie ook te koop is, net als Polars andere producten.

Kijk voor meer informatie over de Polar Vantage-serie op www.polar.com/vantage.

Bekijk andere publicaties