Nieuwe U-pasjaar officieel geopend

05-07-2018 - Utrecht

Ruim 150 U-pashouders luiden nieuwe pasjaar feestelijk in met bioscoopbezoek aan de Oude Gracht.

Nieuwe U-pasjaar officieel geopend

In het bijzijn van wethouder Linda Voortman, U-pasambassadrice Tineke Schouten en ruim 150 U-pashouders is vanmiddag bij Pathé Rembrandt aan de Oudegracht het nieuwe U-pasjaar officieel geopend. De U-pas kent inmiddels meer dan 50.000 gebruikers die in het nieuwe pasjaar de U-pas voor nog meer activiteiten kunnen inzetten waaronder vanaf dit jaar ook tot maximaal vijf bioscoopbezoeken.

De U-pas zorgt ervoor dat mensen met een lager inkomen toch kunnen blijven meedoen in de samenleving. Vaak vallen activiteiten zoals een bioscoopbezoek af. Wethouder Linda Voortman is heel blij met de samenwerking die Pathé met U-pas heeft afgesloten: “Met de U-pas bieden we pashouders de mogelijkheid aan leuke activiteiten deel te nemen. We hebben inmiddels meer dan 900 U-paspartners waar de pashouders terecht kunnen. Het spreekt voor zich dat we blij zijn dat een gerenommeerde partij als Pathé nu tot onze partners behoort.”

Tineke Schouten, ambassadrice van de U-pas: “Na mijn eerste kennismaking met U-pas eerder dit jaar was het erg leuk om in mei met honderden U-pashouders naar de Efteling te gaan. Dit smaakte naar meer. Voor velen is het de normaalste zaak om geld uit te geven aan bijvoorbeeld een theatervoorstelling, bibliotheekabonnement of bioscoopbezoek maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. Ik vind het daarom een fijn idee dat pashouders in het nieuwe U-pasjaar dat vandaag officieel is geopend ook een aantal keer per jaar naar de bioscoop kunnen.”

Bekijk andere publicaties