Nutcase lanceert Tracer Helm voor e-bikers

15-02-2017 - Rotterdam

De Tracer is de nieuwste helm voor volwassenen van Nutcase, hét merk voor kleurrijke en stijlvolle fietshelmen voor de urban fietscommunity.

De Tracer is perfect voor pendelaars tussen de groene buitenrand en de drukke stad. De helm is vooral populair onder de steeds groter wordende e-bikers-community over de hele wereld.

Deze uiterst lichte in-mold helm geeft de rijder maximale bescherming. Tegelijk bieden de felle, energieke kleuren en de 360° reflectie goede zichtbaarheid tijdens nachtelijke ritten. De Tracer helmen hebben optionele interne ventilatie – met het unieke CoolControl™ mechanisme kan je zelf kiezen of de ventilatiegaten open of dicht staan. Gesloten brengen ze extra comfort in geval van slechte weersomstandigheden. Elke Tracer helm wordt geleverd met een bijpassende stoffen visor (klep), die bescherming biedt bij regen en zon. De goede pasvorm, het gebruiksvriendelijke verstel systeem (draairing en set van kussens in verschillende diktes) en de magnetische sluiting, zorgen ervoor dat de helm zeer gemakkelijk aanpasbaar is voor een maximaal draagcomfort.

De Tracer collectie komt in 6 kleuren: Aurora Green, Eclipse Black, Glacier Blue, Ember Red, Spark Yellow, and Shadow Grey. De nieuwe helmen zijn vanaf maart 2017 beschikbaar bij één van de vele verkooppunten (http://nl.nutcasehelmets.com/find-a-retailer/).

De Tracer is beschikbaar in 2 maten: S/M (52-56cm) en M/L (56-59cm). De geadviseerde verkoopprijs is €99,95.

Bekijk andere publicaties